Skip to main content

Wat clienten over mij zeggen

Karin

Margriet, een fijn en integer persoon. Ik zou haar voor iedereen aan willen raden, die denkt: ach wat kan een loopbaancoach nu toevoegen voor mij. Zo ben ik bij haar binnen gekomen, op een omslagpunt in mijn carrière. Ze heeft me op een fijne manier in beweging gekregen, waardoor ik nu goede antwoorden heb gekregen op mijn hulpvraag en genoeg om lekker mee aan de slag te kunnen gaan. Conclusie: neem die stap, het is enorm de moeite waard!

Sanne

De gesprekken met Margriet waren erg prettig. Margriet kijkt waar je behoefte ligt en past daar de opdrachten/gesprekken op aan. Ze prikkelt je met vragen waardoor je tot eigen inzichten komt en daar ook iets mee durft te doen. Kortom, ik ben blij dat ik dit traject bij Margriet heb gevolgd!

Liesbeth

De spiegel en het klankbord waar ik naar op zoek was, vond ik zeker in de persoon van Margriet. De gedachte-cirkels in mijn hoofd doorbrak ze met gerichte vragen en dat gaf lucht. Margriet was in staat de zaken die ik eigenlijk al over mezelf wist scherper en duidelijker in beeld te brengen, waardoor mijn zelfvertrouwen groeide. Dat hielp ook bij het schrijven van sollicitatiebrieven en het voeren van netwerkgesprekken, waardoor ik sterker voor de dag kwam en mijn ‘koers’ weer helder voor ogen heb.

Floor

Met jouw hulp heb ik zoveel helder gekregen! Stapsgewijs vond ik samen met jou uit wat voor mij belangrijk is in het werkende leven. Ik kan nu bewuster keuzes maken die passen bij mijn waarden en persoonlijkheid. Dankzij jouw luisterend oor, afwisselende opdrachten en scherpe vragen gaf je mij telkens het zetje en inzichten waar ik zo naar op zoek was. Bedankt!

Teunie

Wat ben ik blij dat ik deze reis samen met jou heb gemaakt. Het was een mooie reis met een lach en een traan. Maar bovenal heeft het mij gebracht waar ik zo op zoek naar was, de volgende stap die ik wil maken in mijn loopbaan. Dankzij onze gesprekken, je luisterend oor en de oefeningen heeft dit zoveel enthousiasme bij mij los gemaakt. Daar wil ik je heel erg voor bedanken. Ik wens iedereen een “Margriet” toe om een volgende stap/keuze in hun loopbaan te maken.

Ilona

Ik beveel Margriet zeker aan als loopbaancoach. Margriet is een prettig persoon, die goed kan luisteren en die door opdrachten en het stellen van de juiste vragen iemand uitdaagt om na te denken over wat bij je past qua opleiding/loopbaan zodat dit steeds helderder wordt.